ת"א, תא"ק
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
7551-09-09,8002-07-10
06/09/2011
|
בפני השופט:
צבי כספי
|
- נגד - |
התובע:
1. מרסלו האוטמן 2. ליר טורס בע"מ 3. ראובן כהן
|
הנתבע:
1. ליר טורס בע"מ 2. מרסלו האוטמן 3. ראובן כהן
|
|
החלטה
התיק יועבר לדיון בפני מותב אשר ייקבע על ידי מזכירות בית המשפט, כפי החלטת כב' סגן הנשיא.
הצדדים יגישו ראיותיהם בתצהירים. כל צד יגיש תצהיריו בתיק שבו הוא תובע, ולאחריו יגיש הצד שכנגד.
ב"כ התובעים, בכל תיק, בתוך 60 ימים מהיום.
ב"כ הנתבעים בכל תיק, בתוך 60 ימים לאחר קבלת תצהירי ב"כ התובעים.
ב"כ הצדדים יעבירו ישירות ובמסירה אישית את תצהירים אחד למשנהו.
מסמכים המצורפים לתצהירים יסומנו כנספחים במספרים סידוריים או אותיות ויהוו חלק מהראיות שבתיק בית המשפט כמסמכי אשר הוגשו על ידי המצהיר בחקירה ראשית, בכפוף לזכות הצד שכנגד להתנגד להגשת מסמך כלשהו בטרם תחילת חקירתו הנגדית של המצהיר.
כל צד יהיה רשאי לוותר על עדות שהוגשה על ידו בתצהיר כאמור כל עוד לא עמד המצהיר לחקירה נגדית, בכפוף לכל הסכמה אחרת של הצדים לעניין ויתור על חקירת המצהיר וקבלת תצהירו ללא חקירה נגדית.
כל צד יהיה רשאי להתנגד לכל אמרה הכלולה בתצהיר מכל סיבה שבדין בטרם תחילת חקירתו הנגדית של המצהיר, ובכפוף להסכמה אחרת כאמור לעיל.
על כל מצהיר להתייצב לחקירה נגדית, אלא אם ויתר על כך הצד שכנגד.
חוות דעת מומחים מטעם הצדדים יוגשו במועדים ובדרך שנקבעה לעיל בענין תצהירים ודינם כדין תצהירים לכל האמור בהחלטה זו.
חוקרים פרטיים ניתן להעיד בחקירה ראשית ללא תצהיר.
צד אשר ירצה להזמין אדם להעיד ללא תצהיר מסיבה כלשהי, יגיש לבית המשפט בקשה מנומקת זמן מתאים לפני המועד הקבוע לדיון.
במידה וביהמ"ש יאשר זימון כאמור, יודיע על כך הצד המבקש לצד שכנגד מיד עם אשור ביהמ"ש לזימון העד, כמבוקש.
ניתנה והודעה היום ז' אלול תשע"א, 06/09/2011 במעמד הנוכחים.
צבי כספי, שופט
הוקלד על ידי: רבקה אראל צימרמן